Alternatív gyógymódok a testi-lelki jóllétért

"Amit szívedben hiszel, az megnyilvánul." /Dr.Joseph Murphy/ Életünk egy csodálatos út. Élhetjük úgy, hogy boldogok vagyunk, örömteliek és bármilyen helyzetben képesek vagyunk meglátni a legjobbat. Mindez lehetséges, ha igazán szeretnénk.

A szeretetmasszázs egy csodálatos gyógyító kezelés, melynek során finom érintésekkel, meghatározott sorrendben hatunk a testre és lélekre egyaránt. Nagyon hatékony feszültségoldó módszerről van szó, amely energetikai egyensúlyt teremt, harmonizálja a testi, lelki és szellemi energiákat. A megteremtett külső és belső egyensúly hatására pedig zavartalanul kezd áramlani testünkben az életenerga. Megnyugtatja az idegrendszert, az izmok ellazulnak, a méreganyagok kiválasztódása fokozódik és hormonális rendszerünkre is pozitív hatással van, hiszen érintés hatására a szervezet endorfin és oxitocin hormont állít elő, melyek a test saját stressz és fájdalomcsökkentő szerei.

Szeretetmasszázs során lelkünk pozitív, szeretetteli érzelmekkel töltdődik fel, megindul a gyógyulás minden szinten, az energiablokkok feloldódnak, életkedvünk visszatér és boldogság, biztonság érzése jár át minket.

 

Ár: 2400Ft/alkalom (kb. fél óra)

 

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 25
Tegnapi: 17
Heti: 106
Havi: 347
Össz.: 32 788

Látogatottság növelés
Oldal: Szeretetmasszázs
Alternatív gyógymódok a testi-lelki jóllétért - © 2008 - 2019 - lelekfeny.hupont.hu

A HuPont.hu-nál a honlap készítés egyszerű. Azzal, hogy regisztrál elkezdődik a készítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »