Alternatív gyógymódok a testi-lelki jóllétért

"Amit szívedben hiszel, az megnyilvánul." /Dr.Joseph Murphy/ Életünk egy csodálatos út. Élhetjük úgy, hogy boldogok vagyunk, örömteliek és bármilyen helyzetben képesek vagyunk meglátni a legjobbat. Mindez lehetséges, ha igazán szeretnénk.

 

Talpreflexológia életviteli tanácsadással

 

A reflexológia a legrégebbi kezelési módok egyike.

Az ősi kínai gyógyászat már ötezer évvel ezelőtt felismerte, hogy a talp bizonyos területei összeköttetésben állnak az egyes belső szervekkel.

A talp idegellátása rendkívül gazdag, több mint 70.000 idegvégződés található rajta. Ezért a talpmasszázs amellett, hogy frissít, ellazít, alkalmas arra, hogy általa a szervezet egészét kezeljük.

Testünk minden szerve kivetül talpunkra, így ha ezen reflexterületekre célzottan hatunk beindul a szervezet saját öngyógyító folyamata. Serkenti a vér-és nyirokkeringést, ezáltal elősegíti a lerakódott salakanyagok távozását és erősíti az immunrendszert. Kiegyensúlyozó hatást gyakorol az enzim és hormonháztartásra, nyugtatja az idegrendszert, valamint fájdalomcsillapító, gyulladáscsökkentő és keringést befolyásoló, méregtelenítő hatása mellett harmonizálja testünket és lelkünket egyaránt.

A talpreflexológia segít fenntartani az egészség állapotát, megelőzni a betegségek kialakulását valamint orvosi kezelések kiegészítéseként számos betegség esetén nyújt alternatív, természetes megoldást.

Kellemes nyugtató zene, illóolajok, gyertya segíti a teljesebb ellazulást.

Szeretettel várom mindazokat, akik úgy érzik segítséget nyújthatok gyógyulásukhoz ezzel a csodálatos, több ezer éves módszerrel. Kezeléseim életvezetési tanácsadással egybekötöttek.

 Ár: 4500Ft/alkalom, időtartam: 50-60 perc , életvezetési tanácsadással egybekövtve

/Életvezetési tanácsadás: A kezelés holisztikus, megnézzük milyen gyógymódok, milyen életmód, milyen ételek stb. segíthetnek még a gyógyulásban, illetve milyen lelki okok lehetnek a tünet mélyén, mivel segíthetjük szelíden a testünket, lelkünket. /

 

30 perces talpmasszázs: 3000Ft

 

 

 

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 30
Tegnapi: 17
Heti: 111
Havi: 352
Össz.: 32 793

Látogatottság növelés
Oldal: Talpreflexzóna-masszázs életviteli tanácsadással
Alternatív gyógymódok a testi-lelki jóllétért - © 2008 - 2019 - lelekfeny.hupont.hu

A HuPont.hu-nál a honlap készítés egyszerű. Azzal, hogy regisztrál elkezdődik a készítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »