Alternatív gyógymódok a testi-lelki jóllétért

"Amit szívedben hiszel, az megnyilvánul." /Dr.Joseph Murphy/ Életünk egy csodálatos út. Élhetjük úgy, hogy boldogok vagyunk, örömteliek és bármilyen helyzetben képesek vagyunk meglátni a legjobbat. Mindez lehetséges, ha igazán szeretnénk.

Úgy érzed nincs kivel megbeszélned fájó megtapasztalásaidat? Megrekedtél életed útján? Össze vagy zavarodva és talán nem is tudod már igazán azt sem ki vagy valójában és mit is akarsz? Szeretnél újra visszatalálni Önmagadhoz? Szeretnéd, hogy lelked megnyugodjon és harmóniában élhesd mindennapjaidat? 

Mindenki életében előfordulnak nehezebb időszakok. Kérdés az, hogy hogyan kezeljük felmerülő negatív érzéseinket, helyzeteinket. Olykor szükségét érezzük, hogy elmondjuk valakinek fájdalmunkat, ami valóban megkönnyebbülést ad. Ha pedig nagyon összezavarodnánk egy külső segítő utat mutathat számunkra, hogy újra képesek legyünk felfedezni saját belső erőnket és a megoldást, amely kétségkívül mindig bennünk van.

Gyógyító terápiás beszélgetés során kimondatva a talán nem is tudatosult érzéseket, célzott, rávezető kérdésekkel és szeretetteli odafigyeléssel elindítjuk a lélek gyógyulását.

 

Ár: 6000Ft/ 1- 1,5 óra időtartam.

 

Skype terápiára is van lehetőség időpont egyeztetés után.

Skype: Audrey198505

 

 

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 34
Tegnapi: 17
Heti: 115
Havi: 356
Össz.: 32 797

Látogatottság növelés
Oldal: Gyógyító terápiás beszélgetés
Alternatív gyógymódok a testi-lelki jóllétért - © 2008 - 2019 - lelekfeny.hupont.hu

A HuPont.hu-nál a honlap készítés egyszerű. Azzal, hogy regisztrál elkezdődik a készítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »