Alternatív gyógymódok a testi-lelki jóllétért

"Amit szívedben hiszel, az megnyilvánul." /Dr.Joseph Murphy/ Életünk egy csodálatos út. Élhetjük úgy, hogy boldogok vagyunk, örömteliek és bármilyen helyzetben képesek vagyunk meglátni a legjobbat. Mindez lehetséges, ha igazán szeretnénk.

 


"Az Access Consciousness® eszköze a „BAR-ok futtatása.” BAR-oknak nevezzük azokat az energia sávokat, pontokat, amelyek hosszában és körkörösen helyezkednek el a fejen. 
A 32 pont gyengéd megérintésével el tudod engedni mindazokat a régi energiákat, korlátozó gondolatokat, ítéleteket, fix nézőpontokat, hiedelmeket, amelyeket eddigi létezésed során elraktároztál, s ami gátolja, hogy képes legyél el- és befogadni és valami nagyszerűbbet, hatalmasabbat teremteni, mint amit eddig lehetségesnek gondoltál.

Szeretnéd megteremteni a lehetőségét, hogy elengedj mindent, ami már nem tápláló az életedben? 
Szeretnél Te is a tudatosság rejtett operátorává válni és folyamatosan nagyobb lehetőségeket teremteni a világban? 

A Bars ezreknek segített, hogy megváltoztassák az életük és testük több aspektusát, pl.: az egészségügyi, testsúllyal, szexszel, partnerkapcsolattal, stresszel kapcsolatosakat.

A BAR-ok futtatása egy végtelenül gyengéd folyamat, ahol erőfeszítés nélkül engedhetjük el az akadályozó tényezőket életünk területeiről, ha készen állunk a változásra. 
A Bar pontok érintésével, a Barok futtatásával, az agyban elektromos kisülések formájában tárolt elkülönülések szétoszlanak. 
Az agyhullámok lelassulnak kezelés közben, így hozzáférhetővé válnak és kitisztulnak az itt tárolt ítéletek, fix nézőpontok, gondolatok, érzelmek."

felszabadultsag.jpg 

 

Mi lenne ha nyitottá válnál az élet szépségeire, lehetőségeire, ajándékaira?

 

Hát nem lenne nagyszerű  könnyedén, örömmel elengedni gátló hiedelmeid és végtelen lényként azt az életet élni amire mindig is vágytál? :) 

 

 

Ár: 9000Ft/ alkalom  (beszélgetés +1-1,5óra kezelés)

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 19
Tegnapi: 17
Heti: 100
Havi: 341
Össz.: 32 782

Látogatottság növelés
Oldal: Access Bars kezelés
Alternatív gyógymódok a testi-lelki jóllétért - © 2008 - 2019 - lelekfeny.hupont.hu

A HuPont.hu-nál a honlap készítés egyszerű. Azzal, hogy regisztrál elkezdődik a készítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »