Alternatív gyógymódok a testi-lelki jóllétért

"Amit szívedben hiszel, az megnyilvánul." /Dr.Joseph Murphy/ Életünk egy csodálatos út. Élhetjük úgy, hogy boldogok vagyunk, örömteliek és bármilyen helyzetben képesek vagyunk meglátni a legjobbat. Mindez lehetséges, ha igazán szeretnénk.

Nagyon sok információval látnak el minket a mai világban azzal kapcsolatban, hogy hogyan őrizhetjük meg egészségünket, hogyan szüntessük meg fájdalmainkat és milyen gyógy készítményeket használjunk, hogy testileg jobban érezzük magunkat.  Kötelességemnek éreztem, hogy kipróbáljak én magam is sok terméket és gyógymódot, mert egyrészt úgy gondoltam tudnom kell mindezekről és úgy leszek igazán hiteles, ha minél több tapasztalatot gyűjtök, másrészt pedig nagyon fontos volt számomra -és a mai napig is- hogy minél természetesebb, tisztább legyen az a készítmény, amit használok, sőt ha lehet, legyen az 100%-ban természetes. Hiszen nincs szükségünk arra a temérdek méreganyagra, amit manapság belerejtenek különféle kozmetikumokba és sajnos élelmiszerekbe is.

2014-ben megismerkedtem egy olyan magyar kutató által feltalált készítménnyel, ami felülmúlta minden elképzelésemet és amit mind egészségügyi, mind természetgyógyász tanulmányaim és tapasztalataim alapján a legjobb szívvel ajánlok azóta is sok embertársamnak.

Nem egy újabb táplálék kiegészítőről van szó és nem egy szokványos termékről. Ugyanis a Lavyl egy kozmetikai iparágba tartozó termék, mégis annál jóval több. Nem csodaszer, de hatása csodálatos! Nanotechnológiás eljárással készül (nagyon pici molekuláris szintű hordozó, a nano által kerülnek a szervezetbe a hatóanyagok, bőrre fújva szinte azonnal átjutva a sejtfalon, egyenesen a sejtbe kerülve fejti ki fájdalomcsillapító, gyulladáscsökkentő, sejtregeneráló hatását) de talán elég ,ha csak annyit írok: 3000 gyógynövény és ásvány hatóanyagát , rezgését tartalmazza és maga a termék teljesen tiszta, méreganyagmentes, természetes, ezáltal lélekre is pozitívan ható.

Nem is kellett számomra több, hogy felkeltse érdeklődésemet és alaposan utánanézzek a leírásoknak, az pedig, amit magamon és környezetemen tapasztaltam teljesen magával ragadott. Főleg a Lavyl Auricum nevű egyik alapkészítmény, amely mint elsősegély felszerelés mindig ott van nálam és használom legyen szó bármilyen fájdalomról, gyulladásról, sérülésről, bőrproblémáról, fertőzésről, emésztési gondról, súlyosabb panaszokról stb. És amit utólag tudtam meg (mert nem erre fókuszáltam elsősorban), az a csodálatos rendszer, amelybe beletette a feltaláló a Lavyl termékeket annak érdekében, hogy minél jobban segíthessen a magyar embereknek, és amilyenről azelőtt még nem is hallottam.

Bővebb információkért keress üzenetben. :)

 

„Minden mező és rét, hegy és domb gyógyszertárat rejt magában.”     (Paracelsus)

 

images_18.jpg

 

 

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 15
Tegnapi: 17
Heti: 96
Havi: 337
Össz.: 32 778

Látogatottság növelés
Oldal: Lavyl, a magyar "csoda"
Alternatív gyógymódok a testi-lelki jóllétért - © 2008 - 2019 - lelekfeny.hupont.hu

A HuPont.hu-nál a honlap készítés egyszerű. Azzal, hogy regisztrál elkezdődik a készítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »