Alternatív gyógymódok a testi-lelki jóllétért

"Amit szívedben hiszel, az megnyilvánul." /Dr.Joseph Murphy/ Életünk egy csodálatos út. Élhetjük úgy, hogy boldogok vagyunk, örömteliek és bármilyen helyzetben képesek vagyunk meglátni a legjobbat. Mindez lehetséges, ha igazán szeretnénk.

A Ho'oponopono ősi hawaii problémamegoldó technika mely azt jelenti: "hibát kijavítani".

A Ho'oponopono az ürességbe visz bennünket, zéróra, így az Inspiráció is megjelenik az életünkben, hogy vezessen bennünket. Így lehetünk a megfelelő időben a megfelelő helyen.

Tudatalattinkban számos olyan program rögzülhet mely nem válik javunkra. A Ho'oponopono megtanít minket mindezek törlésére.

Használhatjuk ezt a technikát saját magunk tisztítására, ha egy másik embertársunkkal vagy helyzettel kapcsolatban negatív érzéseket élünk át. Kérve az Isteni erőt megtisztíthatjuk fájdalmas közös "emlékképünket".

Csupán négy szót kell ehhez ismételgetnünk: Szeretlek, Sajnálom, Kérlek bocsáss meg, Köszönöm

Ezek után a szeretet újra könnyedén tud áramlani önmagunk és mások felé.

Egy hawaii terapeuta. Dr. Ihaleakala Hew Len nevéhez fűződik e módszer, aki egy állami kórházban dolgozott pszichiátrán nagyon veszélyes környezetben. Az ott dolgozók folyamatosan cserélődtek az erőszakos betegek viselkesése miatt.

Dr. Len kapott egy szobát, ahol elkezdte tanulmányozni a betegek kórlapját, akikkel személyesen nem is találkozott. Ahogy olvasta a lapokat saját maga gyógyításába kezdett..úgy vélte bármi, amivel az életében kapcsolatba kerül azért teljes felelősséggel tartozik. Minden a mi saját belső kivetülésünk, ezért ha a környezetünkben változást szeretnénk elérni ahhoz saját magunkat kell megváltoztatnunk.

Tehát ha bármilyen külső körülmény bennünk fáldalmat kelt magunkkal kezdjük a gyógyítást.

"Néhány hónap elteltével - mesélte Dr. Len - a korábban szigorúan lekötözött betegek szabadon sétálhattak; másoknak, akiket addig keményen gyógyszereztek, már nem kellett gyógyszert szedniük. Azok, akiknek esélyük sem volt arra, hogy valaha kiengedjenek a kórházból, gyógyultan hazamehettek. Sőt, mi több, a személyzet egyre jobban szeretett ott dolgozni."

 

Ez az ősi hawaii módszer csodálatos, egyszerű és működik. :)

 

Bővebb információért látogass el a következő oldalra: 

http://www.hooponoponoway.hu/

 

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 32
Tegnapi: 17
Heti: 113
Havi: 354
Össz.: 32 795

Látogatottság növelés
Oldal: Hooponopono
Alternatív gyógymódok a testi-lelki jóllétért - © 2008 - 2019 - lelekfeny.hupont.hu

A HuPont.hu-nál a honlap készítés egyszerű. Azzal, hogy regisztrál elkezdődik a készítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »