Alternatív gyógymódok a testi-lelki jóllétért

"Amit szívedben hiszel, az megnyilvánul." /Dr.Joseph Murphy/ Életünk egy csodálatos út. Élhetjük úgy, hogy boldogok vagyunk, örömteliek és bármilyen helyzetben képesek vagyunk meglátni a legjobbat. Mindez lehetséges, ha igazán szeretnénk.

Rohanó világunkban nagyon kevés idő jut arra, hogy igazán magunkkal törődjünk, kikapcsolódjunk. Pedig nagyon fontos, hogy rendszeresen szakítsunk időt a feltöltődésre. Persze egy egy kellemes utazás, hobby, tevékenység nagyon sokat jelent testi-lelki egészségünk szempontjából azonban a relaxáció, meditáció szerepe óriási a hosszantartó, mély nyugalom elérésében. Amikor meditálunk kapcsolatba kerülünk saját, mindenre képes belső erőforrásunkkal, ami leírhatatlan biztonság, béke, szeretet érzésében nyilvánul meg, s amely minél többször gyakorolunk, annál inkább tartóssá válik bennünk. A világi örömök ugyan jól eső érzésekkel gazdagíthatnak minket,de a Valódi Önmagunkkal való kapcsolat újra felfedezése semmihez nem fogható, csodálatos pillanatokkal képes megajándékozni, s betölti azt az űrt, amelyet semmi és senki más nem képes.

Ha csak megállunk olykor egy kicsit és tudatosítjuk a jelen pillanatot, csak létezünk és érzékelünk, megfigyelünk, mindez elég egy magasabb tudatállapot eléréséhez és Isteni énünk megtapasztalásához.

 

 

 

Egy kis segítség Domján László csodálatos relaxációja.:)

 

 

Egyéni is csoportos relaxációra is van lehetőség :

 

Egyéni: 2000Ft (30 perc)

Csoportos : 1500Ft (30 perc)

 

A relaxációt ráhangoló beszeélgetéssel kezdjük és "életviteli tippekkel" zárjuk,hogya hétköznapok is egyre harmónikusabbá válhassanak.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 16
Tegnapi: 17
Heti: 97
Havi: 338
Össz.: 32 779

Látogatottság növelés
Oldal: Stresszoldó relaxációk,meditációk
Alternatív gyógymódok a testi-lelki jóllétért - © 2008 - 2019 - lelekfeny.hupont.hu

A HuPont.hu-nál a honlap készítés egyszerű. Azzal, hogy regisztrál elkezdődik a készítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »