Alternatív gyógymódok a testi-lelki jóllétért

"Amit szívedben hiszel, az megnyilvánul." /Dr.Joseph Murphy/ Életünk egy csodálatos út. Élhetjük úgy, hogy boldogok vagyunk, örömteliek és bármilyen helyzetben képesek vagyunk meglátni a legjobbat. Mindez lehetséges, ha igazán szeretnénk.

A test- és fülgyertyázás egy egyszerű, természetes, ősi módszer.

A maja, egyiptomi és tibeti gyógyító rendszerek alkalmazték ezt a módszert fizikai és érzelmi síkok megtisztítására.

A fülgyertyázás főként a nyirokkeringésre hat és a méregtelenítésre fizikai szinten. A fizikai síkon túl pedig megtisztítja  és megerősíti a csakrákat (energiaközpontok) és az aurát is.

A meggyújtott gyertya belsejében a kavargó füst lefelé halad a gyertyában. Örvény keletkezik és egy felfelé ható húzóerő lép működésbe. A lefelé áramló füst a fülcsatornában felpuhítja,megtisztítja a fül belső falát és az ott lerakódott fülzsírt. Segít fül, homlok, melléküreg problémák, nátha, fülzörejek, fejfájás, migrén, szédülés, depresszió, stresszes állapot, fül vérkeringési  és anyagcsere zavarai esetén, illetve nyirokmirigy salaktalanítás és energiablokk oldásában. Mivel a fül idegvégződésekkel és akupunktúrás pontokkal rendelkezik, amik a test minden részével kapcsolatban vannak így a fülgyertyázás mindhárom síkon hat.( test,lélek,szellem)

A testgyertya, mely nagyobb átmérőjű,a legtöbb mikroterületen eredményesen alkalmazható,elsősorban fájdalomcsillapításra, gyulladáscsökkentésre, valamint méregtelenítésre. Hasonló a fülgyertyához, a kezelés menete is megegyezik. A kezelés helye álatlában a csakrák,meridiánok,akupunktúrás pontok vagy az adott kezelendő szerv területe.

Többféle gyógynövényes gyertya is beszerezhető, de mindenképpen fontos, hogy a gyertya ORKI engedéllyel rendelkezzen. 

Ár: 2500Ft/ alkalom /2 gyertya/

 

 

 

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 29
Tegnapi: 17
Heti: 110
Havi: 351
Össz.: 32 792

Látogatottság növelés
Oldal: Test- és fülgyertyázás
Alternatív gyógymódok a testi-lelki jóllétért - © 2008 - 2019 - lelekfeny.hupont.hu

A HuPont.hu-nál a honlap készítés egyszerű. Azzal, hogy regisztrál elkezdődik a készítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »