Alternatív gyógymódok a testi-lelki jóllétért

"Amit szívedben hiszel, az megnyilvánul." /Dr.Joseph Murphy/ Életünk egy csodálatos út. Élhetjük úgy, hogy boldogok vagyunk, örömteliek és bármilyen helyzetben képesek vagyunk meglátni a legjobbat. Mindez lehetséges, ha igazán szeretnénk.

Az indiai fejmasszázs alapjai az ayurveda néven ismert tradícionális gyógyító rendszerben rejlenek. A ayurvéda   ("az élet tudománya") átfogó, gyógyító rendszer, valószínüleg a legősibb a Földön, ami egy teljes mértékben holisztikus megközelítést tanít, középpontjában a szellem, a test és a lélek egyensúlyának megvalósítása áll.

Rohanó életünk során legtöbbször megvonjuk magunktól a csendet és a figyelmet, annak lehetőségét, hogy egyszerűen magunkra figyeljünk. Az indiai fejmasszázs szelíden rákényszerít, hogy a fejünkben kavargó gondokat félretéve az "itt és most"-ra összpontosítsunk.

Az indiai fejmasszázs rendszeres alkalmazása a megélénkült vér- és nyirokkeringés hatására egészségesebbé teszi a hajat és a bőrt, valamint elősegíti, hogy a méreganyagok minél hamarabb távozzanak a testünkből, biztosítva ezáltal szervezetünk egészséges fejlődését és működését.

Mindezeken túl az indiai fejmasszázs megnyugtat, felfrissít és kiváltja az endorfin (boldogsághormon) termelődését, a marma pontok (energiakapuk) kezelésével pedig biztosítja a megfelelő energiaáramlást, melynek hatására az egész test feltöltődik éltető energiával.

Ára: 2500Ft/ fél óra

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 41
Tegnapi: 17
Heti: 122
Havi: 363
Össz.: 32 804

Látogatottság növelés
Oldal: Indiai fejmasszázs
Alternatív gyógymódok a testi-lelki jóllétért - © 2008 - 2019 - lelekfeny.hupont.hu

A HuPont.hu-nál a honlap készítés egyszerű. Azzal, hogy regisztrál elkezdődik a készítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »